VDB Dienstverlening

VDB Dienstverlening is er op gericht om elke mogelijke arbeidsvraag van bedrijven in te vullen. We onderscheiden ons daarin met een snelle en flexibele werkwijze. Dit betekent dat we medewerkers leveren waar en wanneer opdrachtgevers die nodig hebben.

We vinden het van groot belang dat onze medewerkers minstens dezelfde kwaliteit leveren als het eigen personeel van opdrachtgevers. Daarom beschikken we over eigen recruiters, ervaren teamleiders, professionele tolken en een ondersteunende afdeling die 24/7 bereikbaar is.

VDB Dienstverlening wil dat bedrijven onbezorgd gebruik maken van onze flexibele arbeidskrachten. We ondergaan daarom strenge interne én externe controles. En streven continu naar verbetering om de allerbeste partner in flexwerk te zijn.

Detachering is mensenwerk. Daarom komen we graag persoonlijk met u in contact om toe te lichten wat VDB Dienstverlening voor uw onderneming kan betekenen.
Uw personeelszorg in onze handen

U kunt wel wat extra arbeidskrachten gebruiken, maar mensen aannemen brengt altijd veel zorgen en administratieve rompslomp met zich mee. VDB Dienstverlening is een volledig gecertificeerde partner die deze zorgen graag van u overneemt.

In tientallen branches en door heel Nederland leveren wij flexibele arbeidskrachten die bij piekdrukte of ziekte uw productie of dienstverlening op peil houden. Arbeidskrachten met verantwoordelijkheidsgevoel en de motivatie om elke dag opnieuw een topprestatie te leveren. Achter de schermen zorgen we dat de personeelsadministratie op orde is en dat er op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies worden betaald. En dat tegen uiterst scherpe tarieven

Dat maakt ons veelzijdig in personeel. We maken graag nader kennis met u.
VDB Dienstverlening
Barneveldsestraat 44
3927 CD RENSWOUDE

088 - 494 0000
info@VDBgroep.eu

Maandag t/m vrijdag:
08:15 uur - 12:15 uur
13:00 uur - 17:00 uur
Terug naar boven