Bassa

Al meer dan dertig jaar een begrip in de regio

Bassa biedt meer dan alleen tuinmachines

Wanneer het gaat om verkoop, onderhoud of reparatie van (tuin)gereedschap voor particulieren, hoveniers en bedrijven is Bassa al meer dan dertig jaar een begrip in de regio. Bassa is gevestigd aan de Goorsteeg 19 in Lunteren en ligt daardoor op een zeer goed bereikbare locatie aan de rand van het dorp.

In de winkel zijn de meest gangbare machines voorradig en staan vakkundige werkne- mers de klanten graag ter zijde wanneer men meer informatie behoeft omtrent de aanschaf van tuingereedschap. Tevens is de werkplaats direct aan de winkel gekoppeld zodat de klanten snel bediend kunnen worden bij reparatie en onder- houd. De meest gangbare on- derdelen zijn standaard aanwezig   in   het   magazijn, waardoor er over het algemeen niet lang gewacht hoeft te wor- den. Bassa biedt  echter veel meer dan alleen tuingereed- schap en tuinmachines. Bijna alle producten die nodig zijn voor goed tuin-, park- of lan- donderhoud zijn te vinden in het assortiment.

Natuurlijk behoren grasmaai- ers, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers en blad- zuigers tot het vaste assorti- ment, maar ook voor veegma- chines, sneeuwblazers en divers electrisch of handge- reedschap kan de klant terecht bij de zeer uitgebreide winkel. Tevens is er een assortiment werkkleding verkrijgbaar, maar ook afrastermateriaal, tuin- slangen en beregeningsmate- rialen. Ook onderhouds- en be- strijdingsmiddelen horen tot het vaste assortiment.

Arend Steenbeek, eigenaar van Bassa: "De afgelopen jaren is de vraag naar goed en degelijk (tuin) gereedschap alleen maar toegenomen. Onze kracht ligt in een eerlijk en betrouwbaar advies, afgestemd op de per- soonlijke tuinsituatie en wen- sen van de klant. Ik merk dat ik door onze jarenlange ervaring een grote klantenkring heb op- gebouwd en blijf ernaar streven om sterk te blijven in de persoonlijke benadering en service. Onze winkel/show- room groeit eigenlijk 'uit zijn jasje' maar de klanten waarde- ren juist het gezellige pand waar regelmatig een kopje kof- fie aan de balie wordt gedron- ken, dus voorlopig blijven we hier nog wel zitten. Door de verkoop van tuinmachines, kunnen we ook steeds meer oc- casions aanbieden, deze zijn te vinden op onze vernieuwde website: www.bassalunteren.nl Al onze occasions zijn vakkun- dig nagekeken en getest, hier- door kan een 100% functio- neren gegarandeerd worden."

Arend merkt de laatste jaren een duidelijke toename van de vraag naar alternatief, milieu- vriendelijk gereedschap. “Wij verkopen van de merken Pel- lenc, Husqvarna en Ego accugereedschap zoals grasmaaiers, kettingzagen en bladblazers. Met accugereedschap kan men draadloos werken, dus hoeft men niet in de buurt van een stopcontact te zijn, er is geen benzine nodig en de apparaten produceren aanzienlijk minder geluid”, aldus Arend.

Daarnaast wint de robotmaaier de laatste jaren steeds meer terrein. Bassa heeft 12 jaar er- varing op dit gebied en mag zich een specialist noemen als het gaat om advies, aanleg en onderhoud van robotmaaiers. We hebben een medewerker die zich in het hoogseizoen full- time bezighoudt met het aan- leggen van de robotmaaiers. Dit heeft het merk ‘Husqvarna’ Bassa als Kroondealer toege- voegd aan hun dealernetwerk. Ook andere toonaangevende merken op het gebied van tuinmachines, zoals Solo, Bosch, Simplicity en Sabo zijn te vin- den in het assortiment van Bassa.

Nu de herfst is begonnen en de winter al weer bijna voor de deur staat, is het belangrijk dat het tuingereedschap wordt schoongemaakt, geslepen en bijgesteld. Een professionele onderhoudsbeurt verlengt de levensduur aanzienlijk. Bassa zorgt ervoor dat tuinmachines en tuingereedschap weer hele- maal startklaar zijn voor het volgend snoeiseizoen, en dat tegen gunstige tarieven en een haal- en brengservice!

U kunt Bassa vinden aan de Goorsteeg 19 in Lunteren
Kijk voor meer informatie op: www.bassalunteren.nl
Onze kracht ligt in een eerlijk en betrouwbaar advies, afgestemd op de persoonlijke tuinsituatie en wensen van de klant.
Terug naar boven